BB Transport beschikt over een aantal machines waarmee diverse transporten worden verzorgd.
Waaronder een vrachtwagen 6x6 met autolaadkraan en (zij-)kieper voor het transport van onze grondstoffen. Deze vrachtwagen wordt ook ingezet om bijvoorbeeld groenafval, grond, puin of ander afval op te knijpen en af te voeren naar onze milieustraat, maar wordt ook ingezet voor het transport van diverse goederen.

BB Transport heeft daarnaast een vrachtwagen met haakarm voor het transport van diverse containers, waaronder onze eigen afzetcontainers. Deze vrachtwagen kan ook worden ingezet voor het transport van grondstoffen in verschillende hoeveelheden.

Verder beschikken wij over een tractor met kipper en meedraaiende assen ter bescherming van de bestaande ondergrond. Het werk in kleine ruimtes en/of kleine hoeveelheden is voor ons geen enkel probleem dankzij onze wendbare minishovel.

Voor het transport van grondstoffen tot twee m3 kunnen wij onze shovel inzetten. Deze shovel kan ook worden ingezet voor verschillende werkzaamheden, bijvoorbeeld met een stenenklem of puinbak.

Let op! BB Grondwerken BV en BB Transport & Afvalinzameling kunnen niet aansprakelijke gesteld worden voor de eventuele schade aan het straatwerk veroorzaakt door het gewicht van het transportmiddel. Eventuele herstelkosten zijn geheel voor eigen rekening.

            

Bestel hier uw container Bestel hier uw grondstof Contact