Assortiment

(klik hier voor de prijzen)

Zandsoorten

Vulzand

Vulzand is geschikt om op te straten of oppervlaktes op te hogen.

Metselzand

Zoals de naam al doet vermoeden is metselzand zeer geschikt voor het maken van metselmortel.

Betonzand

Betonzand is speciaal gezeefd zand en vermengt met grind zodat het geschikt is voor het maken van betonmortel.

Vloerenzand

Vloerenzand is 0-4 mm zand en wordt veel toegepast bij het maken van zandcementvloeren.

Brekerzand

Brekerzand is vrij grof zand dat na bestraten wordt ingeveegd zodat het straatwerk goed vast komt te liggen.

Voegzand

Voegzand wordt vooral gebruikt voor het voegen van gemetselde muren, maar ook om tegels, gebakken stenen of sierbestrating in te vegen.

Drainagezand

Drainagezand is een zandsoort die door zijn grove ronde korrels goed waterdoorlatend is. Dit is dan ook de perfecte zandsoort voor toepassingen waarbij water goed moet worden afgevoerd.

Speelbakzand

Speelbakzand is zacht en schoon zand en dus zeer geschikt voor in de zandbak. Tevens bevat deze zandsoort geen leem waardoor er geen vlekken in kleding ontstaat.

Zwarte grond

Zwarte grond is onbemest, ongemengd, vrij van puin. Het heeft basisvoedingswaarde en wordt voornamelijk gebruikt voor het ophogen en/of aanvullen van tuinen, plantsoenen, gazons, borders etc.

Bodemverbeteraars

Tuinaarde

Tuinaarde is een mix van grond gemengd met compost. Het is een perfect product voor het aanvullen en ophogen van uw tuin en borders en ook voor het egaliseren van uw grasmat.

Compost

Compost verbetert de bodemstructuur, levert voeding en organisch materiaal. Het is uitstekend geschikt voor het bemesten van uw tuin of het verrijken van uw grond.

Potgrond

Potgrond is zeer geschikt voor het inplanten van laag groeiende planten en bloemen, het is een voedingsrijk mengsel met een watervasthoudend karakter.

Tuinturf

Tuinturf is door de lage pH-waarde zeer geschikt voor structuur verbetering van zuur minnende planten zoals rhododendrons, coniferen, azalea’s en heideplanten.

 
Grindsoorten

Basaltsplit zwart

Zwarte basaltsplit, ook wel mijnsteen genoemd, is mede door zijn hardheid en kleurvastheid zeer geschikt voor oppervlaktes die zwaar belast worden zoals parkeerplaatsen en opritten, maar ook voor tuinpaden en siertuinen.

Grind 4-16

Ook wel ‘Boerengrind” genoemd zijn korrels tussen de 4 en 16 millimeter en is zeer geschikt als toplaag op een oprit of tuinpad.

Grind 16-32

Grind 16-32 zijn korrels tussen de 16 en 32 millimeter en is geschikt als looppad, oprit of parkeerplaats. Door de grove korrel is het gemakkelijk manoeuvreren door de grindlaag.

 
Menggranulaten:

Gebroken asfalt

Asfaltgranulaat is materiaal dat afkomstig is van het frezen van asfaltverhardingen. Het wordt gebruikt voor verharding van opritten, wegen en parkeerterreinen.

Gebroken puin 0-31,5

Gebroken puin wordt veelal gebruikt als fundering onder opritten, wegen, tuinpaden of grindpaden. Een onderlaag van gebroken puin zorgt voor een stevige onderlaag en voorkomt verzakking.

 
Bodembedekkers:

Naaldboomschors

Naaldboomschors wordt voornamelijk gebruikt als decoratieve opvulling van borders, aanleg van wandelpaden, maar ook als valdempende ondergrond bij speeltoestellen.

Franse zeedenschors

De Franse zeedenschors wordt gebruikt als decoratieve opvulling van borders, aanleg van paden en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Bestel hier uw container Bestel hier uw grondstof Contact