stagiairs gezocht

stagiairs gezocht
Stagiairs gezocht voor onze financiële administratie/weegbrug!
Lijkt het jou leuk te werken in een levendig, betrokken en dynamisch team? Bij onze 2 bedrijven komen 2 stageplaatsen beschikbaar voor wie wil leren hoe je met klanten en collega’s omgaat, hoe de financiële transacties van de weegbrug/milieustraat of onze grondverzetafdeling verder in de boekhouding verwerkt worden en wat er daarnaast binnen een boekhouding verwerkt wordt aan in- en verkoopboekingen, de daarbij horende administratieve handelingen, personeelsadministratie, jaarrekening, kwantiteitsregistratie, bijwonen werkoverleg enz.
Ben je op zoek naar een stageplaats voor de opleiding bedrijfsadministrateur of medewerker (financiële) administratie voor de aankomende schoolperiode, ben je leergierig, ondernemend en een energieke aanpakker meld je dan bij ons aan voor een gesprek! Vloeiend Nederlands spreken, cijfermatig inzicht hebben en het alfabet kennen maken je stage beter in vullen.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar binnendienst@bbgroep.info, te bellen naar 0341-251566 of ons sollicitatieformulier op de website www.bbgroep.info.
Terug naar overzicht
Bestel hier uw container Bestel hier uw grondstof Contact